Liten som stor

Back To Homepage

På Agent Design har vi förmånen att samarbete med både små och stora företag, företag som vi många gånger möter dagligen i vår vardag. Genom produktion av bland annat nyhetsbrev, personaltidningar, jubileumsmagasin och böcker får vi en ovärderlig inblick och förståelse för de företag som är våra kunder.

Värdefulla samarbeten

Under december hade vi på Agent Design avtackning av en personaltidning som agenterna under flertalet år fått förmånen, att i ett nära samarbete med kund, både utveckla och förändra. Ett förtroendegivande, tacksamt och intressant samarbete, så som vi agenter vill att det ska vara. Och som grädde på moset gett oss inblick i en spännande bransch i ständig utveckling.

Från början pappersutgåva med 12 nummer per år, därefter 6 nummer per år och senare tid endast digitalt.

Kund har levererat färdiga texter och fotografier. Agenterna har stått för fotoredigering, vissa illustrationsuppdrag samt formgivning av själva tidningen.

Stort tack för förtroendet

Efter noga övervägande har kunden nu efter alla år valt andra interna lösningar för att förmedla artiklar och annan viktig information till sina anställda. Detta innebär nu att ett flerårigt samarbete med tidningen lidit mot sitt slut. Agenterna känner med det sista numret ett visst vemod, men även stor tacksamhet över samarbetet med informatörer och redaktörer som genom åren arbetet med tidningen.

Related Posts

Skrik C19
Skrik ännu högre

Hur kommunicerar ni idag, och hur kommunicerar ni i morgon? Agenterna finns tillgängliga, precis som vanligt, och hjälper er mer än gärna att kommunicera. ...