Guiden om Oskarshamn 2020

Back To Homepage

Agenterna har även i år fått den stora äran att producera Guiden om Oskarshamn. Ett ärofyllt uppdrag där vi genom guiden ger Oskarshamn möjlighet att visa upp sig från sin bästa sida, vilket vi gör tillsammans med ett härligt gäng oskarshamnare som genom bland annat annonsering i guiden bidrar till att stärka bilden av Oskarshamn.

Guiden om Oskarshamn görs på uppdrag och i samarbete med Attraktiva Oskarshamn och Oskarshamns turistinformation.

Tillsammans är vi Oskarshamn

Klart du ska synas när vi samlar allt det bästa som finns i Oskarshamn!

Genom annonsering i guiden ger vi tillsammans en bild av ett starkare Oskarshamn med ett varierat utbud av restauranger, butiker och övernattningsmöjligheter samt ett starkt näringsliv. Guiden trycks i 45.000 exemplar, delas ut till 31.000 hushåll i fem olika kommuner och kommer även att finnas tillgänglig runt om i Oskarshamns kommun på besöksmålen, i butiker, hotell och restauranger samt på turistinformationer runt om i länet.

Självklart vill du vara en del av denna unika möjlighet att synas i guiden som dessutom kommer att finnas tillgänglig under ett helt år från och med utdelningen i maj månad.

Häng på – boka din annonsplats redan idag!

Guiden delas ut i Visby samt i Oskarshamn, Mönsterås, Hultsfred och Högsbys kommun.

Det är vi, företagare och kommuninvånare, som med gemensamma krafter ger bilden av hur vi vill att Oskarshamn ska vara.

Related Posts

Kram C19
En stor kram

Inga kramar. Inga handslag. Väldigt få fysiska möten. Men vi gillar er ändå, väldigt mycket. Tack till trogna kunder och samarbetspartners för att ni...